Què va passar entre desembre i gener?

Hola, amics i lectors d’aquest humil blog. Supose que us preguntareu en quin forat he estat amagat últimament… doncs el fet és que (com quasi sempre passa) un excés de treball m’ha tingut amarrat a la taula de dibuix… Però, com veureu, hi ha novetats interessants, que passaré a comentar en propers posts. Ah, per a tots els que seguiu el calendari Gregorià (no tinc res contra aquells de vosaltres que continueu emprant el calendali julià (no ens importa que sempre arribeu dotze dies tard als sopars) encara que jo, com ja sabeu, em decante pel calendari lunar de l’autònom (que, com sabeu, té dies de 36 hores i mitja)), feliç any 2011!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: