El món perdut

Un dels últims treballs de l’any passat va ser la creació de la il·lustració per al cataleg de la APIV del 2011. Enguany, es titolarà “La APIV sale en busca de aventuras” i em va donar la oportunitat de interpretar el llibre “El món perdut”, de Sir Arthur Conan Doyle, creador del detectiu més famós del món, Sherlok Holmes…

“Ens han ocorregut les coses més portentoses i encara continuen succeint-nos, contínuament. Tot el paper del que dispose consisteix en cinc quaderns de notes i una quantitat de fragments i tan sols tinc un llapis estilogràfic; però, mentre estiga en condicions de moure la ma, continuaré assentant les nostres experiències i impressions. Ja que som els únics homes de tota la raça humana en presenciar estes coses, té una enorme importància que les puga enregistrar mentre encara estan fresques en la meua memòria, i abans que el destí, que sembla amenaçar-nos constantment, puga acaçar-nos.”

2 Respostes to “El món perdut”

  1. Juan Bauty Says:

    Muy buena ilustración

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: