El costat bo

Fa un munt d’anys, vaig estar treballant per a La Intro, cartellera cultural de les comarques de la Ribera i la Costera. A més de fer (mooolta) maquetació i disseny gràfic, també vaig tindre l’oportunitat de dibuixar una sèrie de humor gràfic per a la revista, anomenada El costat bo. Desafortunadament, la prematura desaparició de La Intro va suposar, evidentment, la cancel·lació de El costat bo. Tot i això aquella sèrie de vinyetes, carregades de denúncia surrealista (era l’época de la invasió d’Irak i de moltes altres injustícies) roman molt fresca en la meua memòria… i, encara que ha passat més temps del que m’agrada recordar, molts dels temes que es tractaven en en elles continuen, lamentablement, sent d’actualitat. Us deixe amb la primera que es va publicar.

Una resposta to “El costat bo”

  1. mai Says:

    bu!! ya estamos en contacto, jeje. Un abrazo!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: