Refugiats/des: Entre el taüt i la maleta

En suport a les persones migrants, víctimes d’aquesta anomenada “crisi dels refugiats” i de la inoperància dels països europeus, l’Associació Professional d’Il·lustradors de València ha decidit dedicar la seua exposició anual en la Fira del Llibre de València 2016, a la reflexió, la visibilització i la solidaritat amb les persones refugiades. Aquesta és la meua humil contribució, que he titulat “Europa ens deixa morir” (i em pense que m’he quedat curt).

Refugiats_Huguet_WEB

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: