La batalla d’Almansa

El genial company Manel Gimeno i jo hem tingut l’honor de realitzar un número especial de la revista Camacuc dedicat a les Corts Valencianes. Un número ple d’històries divertides, passatemps, curiositats sobre les Corts, els seus membres, el palau dels Borja, la seua història, el seu passat, present… i futur. Com a mostra, les tres primeres pàgines de la historieta que parla sobre la batalla d’Almansa i el 25 d’abril, vista a través dels ulls d’un insòlit personatge… el primer viatger del temps valencià!

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: