Un taller amb xiquetes, xiquets, cafè, animals estranys i bones amigues!

Encara que esta foto té ja alguns mesos (és la presentació del número 7 de La Pelitrúmpeli) no volia perdre l’ocasió de mostrar-vos un dels tallers de dibuix que organitzem, de vegades, els dibuixants, músics, contacontes i mags de la revista. En aquesta ocasió, a més de la companyia d’un bon grapat de menuts però grans artistes, que gaudiren imaginant animals secrets, la meua partenaire era la gran  il·lustradora Cristina de Cos-Estrada! Gràcies a Verònica Leonetti per la fotografia!

Taller

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: