Valor en color!

Finalment el còmic sobre Enric Valor, que he guionitzat i dibuixat per a l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, està llest per a distribuir-se en totes les escoles infantils del país. I ací, en primícia mundial, podeu veure l’acabat final d’algunes de les pàgines del còmic… color que no seria el mateix sense la inestimable col·laboració de la meravellosa amiga i fotògrafa Esmeralda Lafarga (www.el-es-tudio.com)!

   

   

2 Respostes to “Valor en color!”

 1. Joana Says:

  Hola, sóc la profe de valencià del Ceip Santa bàrbara de Tous. Acabem de començar un blog d’animació lectora i precisament hem començat amb el còmic d’Eiximenis. Els xiquets encara l’estan llegint i en poc de temps començaran a comentar. Si no m’enganye el còmic és teu, així que t’agrairia moltíssim que els dirigires unes paraules als comentaris per animar-los una mica més.
  També hem pensat fer l’auca d’Enric Valor i m’he trobat el teu bloc buscant informació infantil per als alumnes.
  Un plaer trobar-te.
  Espere amb impaciència que els digues qualsevol cosa als xiquets!!!

  • huguet Says:

   Hola, estimada Joana, i hola a tots els alumnes del Ceip Santa Bàrbara de Tous! Gràcies pel vostre comentari! Jo tambè he entrat al vostre blog, i em sembla que el treball d’animació lectora que esteu fent és una gran idea! Endavant! Esteu entrant en el meravellós (i emocionant) món dels còmics i dels llibres… pareu atenció… des d’ara les històries vos guaitaran darrere de cada cantó… Espere que gaudiu del còmic d’Eiximenis… presteu atenció i prepareu preguntes, perquè dins de poc aniré a fer-vos una visita! Així podrem xarrar, cara a cara, de còmics, de llibres i del que vosaltres vullgueu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: