Biografia

Nascut el 26 de novembre de 1976, és llicenciat en Belles Arts per la facultat de Belles Arts de San Carles (Universitat Politècnica de València) i membre del col·lectiu de dibuixants 7 Monos. Després de treballar en diversos estudis de disseny gràfic funda, el 2002, el seu propi estudi, anomenat Estudio 55. Des de l’any 2008 es dedica a la il·lustració i al disseny de manera independent. Ha il·lustrat i dissenyat llibres per a editorials com Edicions Bromera, Edicions SM, Norma Editorial, Edicions 96, Algar, Tàndem, Carena Editors i un llarg etcètera. És, a més a més, el dissenyador oficial de la coneguda companyia teatral Albena Teatre, d’altres entitats com el Festival de Titelles de la Ribera i d’editorials com Grafito Editorial; i va ser director de la revista infantil La Pelitrúmpeli entre 2010 i 2014 i, des de 2003, és un dels dibuixants de la revista Camacuc. També ha estat encarregat de guionitzar i il·lustrar la Col·lecció Gràfica de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

En 2017, entre altres treballs, escriu i dibuixa el còmic Blasco Ibàñez i nosaltres per a la Generalitat Valenciana, crea la historieta Omega, la xiqueta més poderosa de l’Univers per al diari Levante EMV i es escollit artista resident per l’Orfeó Universitari de València.

Des de 2017 és, a més a més, professor en el Grau de Comunicació d’ESIC, Business & Marketing School.

 

Nacido el 26 de noviembre de 1976, es licenciado en Bellas artes por la facultad de Bellas artes de San Carlos (Universitat Politècnica de València) y miembro del colectivo de dibujantes 7 Monos. Después de trabajar en varios estudios de diseño gráfico funda, el 2002, su propio estudio, denominado Estudio 55. Desde el año 2008 se dedica a la ilustración y al diseño de manera independiente. Ha escrito, ilustrado y diseñado libros para editoriales como Edicions Bromera, Ediciones SM, Norma Editorial, Edicions 96, Tándem, Algar, Carena Editors y un largo etcétera. Es, además, el diseñador oficial de la conocida compañía teatral Albena Teatre, de otras entidades como el Festival de Títeres de la Ribera y de editoriales como Grafito Editorial y fue director de la revista infantil La Pelitrúmpeli entre 2010 y 2014. Desde 2003 es uno de los dibujantes habituales de la mítica revista Camacuc. También ha sido encargado de guionizar e ilustrar la Colecció Gràfica de la Academia Valenciana de la Lengua.

En 2017, entre otros trabajos, escribe y dibuja el cómic Blasco Ibàñez i nosaltres para la Generalitat Valenciana, crea la historieta Omega, la xiqueta més poderosa de l’Univers para el diario Levante EMV y es escogido artista residente por el Orfeó Universitari de València.

Además, desde 2017 es profesor del Grado de Comunicación de ESIC, Business & Marketing School.

 

Born on November 26, 1976, he holds a degree in Fine Arts from the Faculty of Fine Arts of San Carlos (Polytechnic University of Valencia) and is member of the group of cartoonists 7 Monos. After working in several graphic design studios he founded, in 2002, his own studio, Studio 55. Since 2008 is dedicated to illustration and design freelance. He has written, illustrated and designed books for publishers as Edicions Bromera, Ediciones SM, Norma Editorial, Editions 96, Tandem, Algar Carena Editors and so on. He is also the official designer of the famous theater company Albena Teatre, other entities such as the Puppet Festival de la Ribera and publishers such as Graphite Editorial; and he was director of the children’s magazine The Pelitrúmpeli between 2010 and 2014. Since 2003 is one of the usual cartoonists of the legendary magazine Camacuc. He has also written and illustrated the Graphic Collection of the Valencian Academy of Language.

In 2017, among other works, he designed Blasco Ibàñez i nosaltres,a comic book for the valencian government and the character Omega, la xiqueta més poderosa de l’Univers for the newspaper Levante EMV. He is also chosen as resident artist by the Orfeó Universitari de València.

Since 2017 he is also a Professor of the Communication Degree of ESIC, Business & Marketing School.

Foto
Fotografia: Esmeralda Lafarga

A %d bloguers els agrada això: