La metamorfosi de Cornèlia Bel (II)

Ja sabeu que La metamorfosi de Cornèlia Bel és la història d’una xiqueta punyetera i burleta que va aconseguir capgirar el seu destí. I que també és l’últim llibre que he il·lustrat per a Tàndem Edicions. I que la seua talentosa autora és una gran amiga i companya de la facultat de Belles Arts…

…el que no sabeu és la quantitat de gent que perd els nervis amb la Cornèlia Bel al llarg del llibre! En són tants que no cabien en la coberta! Així que ací teniu la coberta desplegada perquè en pugueu conéixer a uns quants més!

Coberta de La metamorfòsi de Cornèlia Bel completa (amb les zones del llom i la contracoberta).

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: