La metamorfosi de Cornèlia Bel (I)

Aquest és un dels llibres més interessants, intel·ligents i bonics que he i·lustrat en molt de temps. A més a més, és el llibre que m’ha tornat a posar en contacte amb una bona amiga de la facultat de Belles Arts, la genial Amparo Grafià, que a tots el seus talents suma, ara, el d’escriptora. Però, què és La metamorfosi de Cornèlia Bel?

La metamorfosi de Cornèlia Bel és la història d’una xiqueta punyetera i burleta que va aconseguir capgirar el seu destí.

La vida d’un cuc de seda passa per quatre fases: ou, cuc, crisàlide i papallona. Aquesta transformació de cuc a papallona s’anomena metamorfosi. Ací trobareu la història d’una xiqueta punyetera, embolicadora i burleta que va aconseguir capgirar el seu destí. Un destí de cuc solitari que tothom rebutjava i que va canviar per convertir-se en una estimada papallona. Aquesta és la metamorfosi de Cornèlia Bel. Un llibre que parla sobre amistat i respecte a través d’un fil conductor ple de màgia i de poesia.

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: