Les Sardines

Diguem adéu a aquest any tan complicat amb una bona notícia: La cantant Ann (amb la inestimable ajuda de Bertomeu) ha editat “Les Sardines”, un meravellós disc on musica alguns dels poemes del meu pare, el poeta Jesús Huguet Pascual. Jo, per la meua banda, he tingut la sort de poder realitzar la coberta de l’àlbum. Podeu sentir el disc complet clicant en el següent enllaç: https://anngrup.bandcamp.com/album/ann-les-sardines

Digamos adiós a este año tan complicado con una buena noticia: La cantante Ann (con la inestimable ayuda de Bertomeu) ha editado “Las Sardinas”, un maravilloso disco donde música algunos de los poemas de mi padre, el poeta Jesús Huguet Pascual. Yo, por mi parte, he tenido la suerte de poder realizar la cubierta del álbum. Podéis escuchar el disco completo haciendo clic en el siguiente enlace: https://anngrup.bandcamp.com/album/ann-les-sardines

Let’s say goodbye to this complicated year with some good news: The singer Ann (with the invaluable help of Bertomeu) has released “Las Sardinas”, a wonderful album where she sings some of my father’s, the poet Jesús Huguet Pascual, poems. And I’ve been lucky enough to be able to create the cover for the album. You can listen to the full album by clicking on the following link: https://anngrup.bandcamp.com/album/ann-les-sardines

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: