Subhasta PayaSOSpital en la Cificom!

El passat dia 9 d’octubre es va realitzar la subhasta benèfica a favor de PayaSOSpital en la Cificom (en la que vaig col·laborar donant diverses il·lustracions i llibres, al costat d’il·lustres dibuixants com Lalo Kubala o Paco Roca, editorials com Editorial Grafito i altres col·laboradors). En l’esdeveniment es va recaptar un total de 2.831 euros que ajudaran a fer que PayaSOSpital puga continuar amb la seua tasca de millorar la qualitat de vida de les xiquetes i els xiquets ingressats als hospitals de la Comunitat Valenciana! Quin plaer poder participar en aquestes coses! Enhorabona als amics de  PayaSOSpital!

payasospital

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: