Dia del Llibre a l’hospital La Fe!

Gràcies al Clijcat, el Consell català del llibre infantil i juvenil, la Fundació Bromera i la Biblioteca d’usuaris Pepa Salavert (encapçalada pel grandíssim Javier Velasco) Toni Cabo, Anna Ballester i jo mateix tinguérem la sort de poder anar a l’hospital la Fe per visitar a les xiquetes i els xiquets ingressats allà i realitzar animacions lectores (a més de regalar-los alguns dels nostres llibres).

Ells, a nosaltres, ens regalaren un munt de somriures i experiències: gràcies Cristian, Alícia, Paco, Noèlia… i tota la resta! I gràcies a Javier, Lola, Dulce, Jose i la tots els mestres i infermeres… és meravellós el treball que feu amb els xiquets, l’estima que els mostreu i la naturalitat  amb que els tracteu. Sou una lliçó de vida!

Gràcies, gràcies i, una vegada més, gràcies!

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: