Les Corts forals valencianes (I)

Una altra de les històries que he guionitzat i dibuixat per al número especial de la revista Camacuc dedicat a les Corts Valencianes parla sobre Jaume I i la creació de les primeres Corts Valencianes. Aquesta vegada serà un dels vassalls de Jaume, en Berenguer Berenguer, qui ens farà de cicerone… Per cert, no us espanteu: en Berenguer Berenguer és una mica “especial”… Però millor comproveu-ho vosaltres mateixos…

Una cosa que m’agrada especialment d’aquestes pàgines (i que espere també us agrade a vosaltres) és l’estil: em feia goig intentar un dibuix una mica més solt i utilitzar un acabat més expressiu de l’habitual (cosa que, de pas, contribuïa a fer més variat l’aspecte final de la publicació). Què us sembla?

Etiquetes: ,

2 Respostes to “Les Corts forals valencianes (I)”

  1. Verónica Leonetti Says:

    Un trabajo maravilloso. Qué ganas de ver más!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: