Refugi Il·lustrat (i II)

El dissabte passat (20 de febrer) vaig participar, en el Mercat de Tapineria, en “Refugi il·lustrat”, una iniciativa, com ja sabeu, destinada a recollir fons per als refugiats que arriben a Europa. Em complau dir-vos que va ser un enorme èxit de públic i de recaptació i jo, personalment, vaig gaudir moltíssim les dues hores i mitja que vaig estar dibuixant sense parar! Enhorabona als organitzadors i factòtums (València Ciutat Refugi, Francisco Ruizgé, APIV, Javier Gay, J.C. Yojimbo i un llarg etcètera…) i a tota la gent que va acudir a l’esdeveniment!

En la primera foto, David Belmonte i l’incansable Paco Roca. En la segona, Lalo Kubala i Ortifus. En la tercera, la il·lustradora Verónica Leonetti i Calpurnio, pare de Cutlass. En la quarta, Paco Giménez. En la cinquena, un tal Jesús Huguet torturant un innocent paper. En l’última foto, una petita part del públic assistent, Paco Giménez, Ada García, Gerardo Sanz, René Parra i Manu Garrido, entre d’altres. Totes les fotos, excepte l’última, de García Poveda, són obra de Javier Gay.

Etiquetes:

Una resposta to “Refugi Il·lustrat (i II)”

  1. Verónica Says:

    ¡Cuanta gente guapa y talentosa! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: