Refugi Il·lustrat

Els dies 20 i 21 de febrer estaré al mercat de tapineria, col·laborant amb l’esdeveniment Refugi Il·lustrat, dibuixants per les persones refugiades. Allà, més de setanta professionals del còmic i la il·lustració realitzarem dibuixos i dedicatòries al preu simbòlic de 10 euros. Els diners que aconseguim es destinaran íntegrament a la plataforma València Ciutat Refugi, dedicada a la sensibilització i l’acollida de persones refugiades. Allà us esperem, amb moltes ganes de col·laborar a donar una bona acollida a totes eixes persones que han hagut d’abandonar les seues llars.

CartelRefugiados

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: