Edicions Bromera publica el text de l’Aneguet Lleig!

Em complau anunciar-vos que ja podeu trobar en llibreries el llibre “L’Aneguet Lleig“, d’Ernest J. Sorrentino i Carles Alberola i il·lustracions d’un tal Jesús Huguet, que Edicions Bromera ha editat en la seua col·lecció Micalet Teatre. Un llibre que, a més a més, conté unes interessantíssimes propostes d’escenificació a càrrec de Víctor Latorre, Francesc J. López, Mario Máñez i Pilar Martínez. Imprescindible per als enamorats del teatre!

Aneguet lleig

Etiquetes: , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: