Cartell Final de l’Aneguet Lleig!

Dijous passat acudirem a l’estrena (per adults, perquè ja porten unes quantes sessions per a escolars…) de l’Aneguet Lleig en l’Escalante Centre Teatral i va ser un gran èxit! Així que, aprofitant l’avinentesa ací teniu el cartell final de l’espectacle (a la dreta) i l’última versió “esbossada”. Com podeu veure, no hi ha pràcticament cap canvi pel que fa al disseny gràfic però els personatges, en canvi, han sofert diverses transformacions. Tots ells han estat redibuixats, per tal de definir-los millor i incorporar diversos suggeriments del client. En el cas de l’Aneguet, per exemple, hem reforçat la gorra d’ànec i el color groc i, en el cas de rata, la seua màscara ha estat redefinida per complet. Igualment, l’aranya i el bosc de fons també han estat definits i potenciats, per donar més vibració al cartell.

Prova_2B   Cartell_Aneguet_Final

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: