L’Aneguet Lleig (quasi definitiu)…

Continuant amb el procés de treball del cartell de l’Aneguet Lleig per a Albena Teatre i l’Escalante Centre Teatral, hui vos vull mostrar l’esbós que es va triar (tot i que ja l’heu vist en un post anterior) i comparar-lo (cosa que, de segur, vos semblarà més interessant) amb el que ja és el cartell quasi definitiu.

Prova_2 Prova_2B

Com veieu, en l’aspecte del disseny gràfic s’han produït canvis notables en la composició dels titulars (en aquest cas, per tal de donar més importància al títol de l’espectacle). D’altra banda, pel que fa a la il·lustració, es pot apreciar un canvi més que notable en els personatges. Emprant sempre la tècnica del dibuix directament en pantalla, he redibuixat i ajustat les figures (i algunes han canviat de lloc per tal de millorar la composició). També he ajustat els colors per potenciar la figura de l’Aneguet, emprant tons molt més vius que en les altres figures.

Aquest no és encara el cartell definitiu (tot i que ja s’acosta bastant) però, en una segona revisió, Carles, Toni (d’Albena) i Vicent (de l’Escalante) em feren diversos suggeriments que s’incorporaren en la versió ja definitiva… que veureu en un altre post.

De moment, plou (i prou).

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: