Més cartells per a “L’Aneguet Lleig”!

Estes proves per a l’obra de teatre (i per a la coberta del llibre, que serà publicat per Edicions Bromera) volia mostrar-vos-les totes juntes. Em sembla que formen una bona sèrie. En este treball, volia aconseguir un acabat molt més solt i expressiu del que és habitual en mi, així que vaig començar a dibuixar, directament, en la pantalla de l’ordinador, de forma molt lliure. Com veieu, algun d’ells és quasi art final (l’últim, per exemple, basat en la imatge inicial de l’espectacle (esta va ser una idea -excel·lent- de Toni Benavent)).

Una nota curiosa: els personatges que apareixen en els cartells porten els vestits que (dissenyats per Montse Amenós) apareixeran en l’obra… serps, aranyes, sargantanes, gossos, garses, cignes… hi ha de tot en esta obra!

Prova_2 Prova_3 Prova_4 Prova_5

Val a dir que estic molt satisfet amb el procés de treball d’aquest encàrrec i, cosa estranya en mi, també amb els resultats!

Quin vos agrada més a vosaltres? Quin penseu que va ser l’escollit?

Etiquetes: , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: