Esbós de cartell per a L’Aneguet Lleig.

Ja en la recta final (recordeu que l’estrena és el 14 d’octubre en el Centre Teatral Escalante) vull mostrar-vos la primera maqueta del cartell de L’Aneguet Lleig, amb una proposta “gràfica” i subtil. Tot i que era la favorita d’alguns membres de l’equip (Carles Alberola entre ells) finalment la descartarem per ser massa “adulta” (i de fet, ja veureu la diferència amb la resta de propostes). A vosaltres què vos sembla?

Prova_1

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: