Exposició Il·lustrant Valor a Sumacàrcer

El dissabte 31 de maig es varen inaugurar les II Jornades Culturals de Sumacàrcer, amb l’exposició Il·lustrant Valor, on diversos artistes hem il·lustrat algunes de  les famoses Rondalles Valencianes. Ana Karina Lema, Lidia Boix, Àlex Camanyes, Luís Moscardó, Vicent Marco, Miguel Hernàndez, Fermin Garcia, Dani Pons i un servidor hem volgut participar d’aquesta experiència. Podeu visitar la mostra fins al 8 de juny en l’Espai Cultural La Societat de Sumacàrcer.

Sumacarcer_04 Sumacarcer_02 Sumacarcer_03 Sumacarcer_01

Fotografies de Verònica Leonetti.

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: