Imaginautes al rescat! (I)

Molta gent es sorprén quan els comente que dibuixe per a la revista Camacuc. Doncs sí, el Camacuc continua existint… i gaudeix de molt bona salut, per cert, amb autors com Toni Cabo, José Fonollosa, Burguitos, Reinoso o Mª José Arana.

Jo, per la meua part, faig el que puc per estar a l’alçada de tan noble companya i enguany he encetat la meua tercera sèrie de còmic a la revista (després de Sebastià Somiat, aventurer il·lustrat i 3 Vampirs i els àlbums Tirant Lo Blanc i Jaume el Conqueridor).

La nova sèrie, titulada Imaginautes, tractarà sobre uns misteriosos personatges que es dediquen a protegir els somnis de xiquetes i xiquets. Bulb, Fera i Matraca són només alguns dels Imaginautes que coneixerem pròximament (tot i que, potser, aquests tres són els més babaus de tots!) i en la seua primera aventura es veuran les cares amb una escatològica amenaça: els cacavernícoles!

Imaginautes_00

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: