Investigaràs fins al final! (I)

Ja teniu a la venda Investigaràs fins al final, l’últim llibre de la trilogia (de la que he tingut la sor d’il·lustrar els tres volums) de Francesc Gisbert sobre el peculiar duo de detectius que formen la tia Sofia i la seua neboda Alícia. Més aventures, més misteris, més crims…

Misteris S.L, el primer llibre de la sèrie, publicat ara fa deu anys, va ser el primer treball (que no l’últim) que vaig realitzar per als amics d’Edicions Bromera. Voleu saber una cosa curiosa? Encara no conec personalment al Francesc… però, després d’il·lustrar tantes vegades la seua meravellosa prosa, ja  em sembla que som vells amics.

Investigaras

Etiquetes: ,

Una resposta to “Investigaràs fins al final! (I)”

  1. Verónica Leonetti Says:

    Seguro que Francesc piensa lo mismo.
    Un libro precioso, por cierto.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: