Nuclears no!

Un parell d’esbossos de la il·lustració que estic realitzant per al calendari de l’any 2014 d’APIV, l’associació d’il·lustradors professionals de València. Enguany, es titula, ni més ni menys, que “El calendari il·lustrat de les prediccions errònies” i aquesta és la conjectura que he d’il·lustrar:

“És la ximpleria més gran que hàgem fet. La bomba mai explotarà, i li parlo com a expert en explosius”. William D. Leahy, comandant en cap de l’Armada dels Estats Units, durant la Segona Guerra Mundial, en aconsellar al president Truman sobre la bomba atòmica (1945).

Per als amants de les noves tecnologies, tots dos esbossos estan pintats, directament, amb l’ipad.

dabomb_2 dabomb

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: