Anatomia d’una il·lustració…

Aquestos són els esbossos preparatoris per a una il·lustració sobre Martel, El Observador (personatge d’un fantàstic relat de l’escriptor nord-americà Cordwainer Smith (No heu llegit res d’ell?! I a què espereu?!)). El cas és que aquesta il·lustració devia aparèixer al catàleg anual d’Apiv, l’associació d’Il·lustradors de València, però, per un excés de treball, no la vaig poder acabar a temps (ho faré, ho faré)… però, de moment, el que tenim és una bona mostra del procés creatiu d’una imatge: un bon número de xicotets esbossos que ens permeten, d’una forma ràpida, fer una primera tria de composició, narració, color… Quin és el que vos agrada més? En quin basaríeu la imatge definitiva?

esos_martel_1      esos_martel_2

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: