Arriba en Gluck! (II)

Què vos pensaveu? El llibre d’en Jordi Sierra i Fabra El dia que en Gluck va arribar a la Terra (premi de narrativa infantil Vicent Silvestre, ni més ni menys!) també es publica en valencià! I l’encarregada de fer-ho no és un altra que Edicions Bromera, en la seua col·lecció Elefant. Per anar obrint boca fins que compreu el llibre (compreu el llibre… compreu el llibre! roialtis dubidubi! BWA-HA-HA-HA!) ací podeu veure la portada a tinta i tres (ni una ni dos… tres!) versions de color.

Gluck_elefant_1 Gluck_elefant_2 Gluck_elefant_3 Gluck_elefant_4

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: