Oficis extraordinaris!

Oficis

Com cada any, APIV (l’Associació Professional d’Il·lustradors de València, de la que tinc la sort de ser membre) prepara l’exposició col·lectiva per a la Fira del Llibre de València, una ocasió que va consolidant-se amb els anys, on la participació està oberta i ens trobem totes les sòcies i socis.

Aquest any, moguts pel context social que vivim, hem decidit recopilar, d’entre els millors llibres de la història, aquells personatges que, per les seves extraordinàries habilitats, podrien servir de model als i les emprenedores que busquin ofici.

Altres anys, APIV ha pogut editar els seus catàlegs gràcies a l’esforç de sòcies i socis i a l’ajuda de la Direcció General del Llibre de València, però la situació econòmica de l’Administració és tan lamentable que, davant la més que probable falta de col·laboració (i la prudència que exigeix el moment actual a l’hora de gastar els pocs recursos dels que disposa una associació com la nostra) hem optat per autofinançar la nostra publicació. Per això necessitem la vostra ajuda! (A que no vos ho esperàveu!)

Entreu a la nostra pàgina de Verkami i doneu suport al nostre projecte!

http://www.verkami.com/projects/4637-oficis-extraordinaris

Gràcies a totes i tots!

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: