Arriba en Gluck! (I)

Estimats lectors i lectores d’aquest bloc. No vos penseu que no penje res perquè no estic treballant! I tant que estic treballant… raó per la qual puc dedicar, últimament, menys temps a penjar entrades al bloc. De moment, vos puc avançar que estem a punt de tancar el següent número de la Pelitrúmpeli i que estem treballant en un important llibre per a una important editorial… i que, a més a més, tenim novetat en les llibreries… i és que la portada de l’últim número aparegut a la col·lecció Calcetín de l’Editorial Algar (El día que Gluck llegó a la Tierra, escrit per l’enorme (escriptor) Jordi Sierra i Fabra (quins cabells tan bonics té aquest home… rollo “zorro plateado”… ejem…) es obra nostra. La portada completa (amb la pastilla de disseny, titulars, etc.) teniu penjada a la secció publicacions i, ací, com sempre, vos penje una part del procés de treball: tinta original i tres versions del color de coberta… vosaltres quin preferiu?

Gluck_algar_1 Gluck_algar_2 Gluck_algar_3 Gluck_algar_4

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: