Entrevista en Un país de llibre!

Els amics de Un país de llibre m’entrevisten en el seu capítol 10, compartint espai al programa amb Paula Bonet i Amaia crespo (dos fantàstiques il·lustradores). L’Eugeni i jo parlem sobre el còmic Vicent Andrés Estellés; La Clau que obri tots els panys, i passem molt de fred al pati de les sitges de Burjassot… Paula i Amaia (a més de ser dos magnífiques artistes) son guapíssimes… l’Eugeni (a més de ser un gran comunicador) és altíssim… estic fallant en alguna cosa, amics i amigues… la propera vegada a la radio millor…

unpaisdellibre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: