Estellés: La clau que obri tots els panys (I)

El 2013 es celebrarà el vigèsim aniversari de la mort d’un dels nostres més il·lustres poetes: Vicent Andrés Estellés. És per això que l’Acadèmia Valenciana de la Llengua l’ha anomenat “escriptor de l’any” i li dedicarà una sèrie d’activitats al llarg de tot l’any que ve (encara que ja podeu visitar l’exposició sobre el poeta al Centre del Carme). Un altra d’aquestes activitats al voltant de la figura del poeta ha estat la creació d’un còmic que han tingut a bé encarregar-me a mi i que, en breu, trobareu a les llibreries. Aquest ha estat un treball especialment emotiu per tot el que significa Estellés per a nosaltres, els valencians. I és que… qui no té un vers seu clavat al cor?

Seràs la fe i la medalla oculta, / seràs l’amor i la ferocitat, / seràs la clau que obri tots els panys, / seràs la llum, la llum il·limitada…

estelles_portada

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: