Valentia (III)

Treballar en el projecte de Valentia, on hi havia la supervissió d’uns coordinadors, ha fet que cada pas del procés de treball estigués molt estructurat (i controlat). Com a mostra del que vos comente, ací teniu el storyboard de les vuit primeres pàgines de la història El dragón del Patriarca; un story molt més detallat del que és habitual en mi.

   

   

Com sabeu, la finalitat d’un storyboard és plantejar la narració per tal de comprovar si es comprensible i fluida. Què em dieu? Podeu “llegir”, sense els textos, el que passa en la història? Si podeu fer-ho, és que el treball està ben fet (preneu nota, futurs dibuixants!).

Etiquetes: ,

Una resposta to “Valentia (III)”

  1. Guillermo FLAsCinDER Says:

    Ya hay ganas de leerlo completo, aunque tienes razon. Con el story se entiende casi todo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: