Valentia! (I)

El dia 16 de novembre Norma Còmics posarà a la venda Valentia, un ambiciós projecte encapçalat per Santiago Selvi i Alberto Sanz i que recull històries de més d’una trentena de autors (entre ells l’omnipresent Paco Roca, els amics Joan Marín, Víctor Santos, els meravellosos il·lustradors Max Vento, Paco Zarco i molts altres). Trenta-sis històries al voltant de València i de les seues llegendes, contradiccions i xicotets miracles. I per què vos conte tot açò… doncs perquè, per alguna estranya alineació de planetes, vaig ser convidat a treballar en el projecte amb tots estos fantàstics il·lustradors i guionistes. La història que he dibuixat, sobre el fantàstic guió de Ana María García, es titula “El Drac del Patriarca” i, en pròximes entrades,vos penjaré alguna mostra del meu treball, per a que aneu obrint boca… però, de moment vos deixe ací la portada del llibre, obra d’un dels meus dibuixants fetitxe: Daniel Torres.

Etiquetes: , ,

Una resposta to “Valentia! (I)”

  1. sebas Says:

    Te molt bona pinta 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: