Els arbres no poden córrer…

L’Últim número de la revista La Pelitrúmpeli és un especial sobre els incendis forestals. Prevenir i educar als xiquets, però també als adults és l’única forma d’evitar els incendis (un tema especialment sagnant al nostre país). La Pelitrúmpeli, com sempre, educa amb grans dosis d’humor i diversió. I com, a més a més, em deixen total llibertat a hora de dibuixar, esta és la il·lustració que, en este número, acompanya a la secció de subscripcions. Els arbres no poden córrer. No, no poden. Per això és el nostre deure protegir-los, perquè son patrimoni de tots i cadascun de nosaltres. Els arbres, les muntanyes, els rius, els nostres paisatges, ens pertanyen a tots… com a mínim fins que els privatitzen…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: