Jordi, Darwin i el mecenatge.

Amics i amigues, lectores i lectors d’aquest blog, en dies tan foscos com aquestos, és important que recolzem projectes com el de Jordi:

 

“Benvolguts amics i amigues:

Fa alguns anys, amb motiu del 200 aniversari del naixement de Charles Darwin, publicarem un còmic per a xiquets de primària titulat Darwin, l’evolució de la teoria, una breu biografia d’aquest naturalista britànic. Més tard, i arran d’aquesta publicació, prepararem tot un projecte de sèrie de còmics biogràfics sobre científics dirigits a xavals. El CSIC es va interessar per ell, i ràpidament ho va incloure en un dels seus programes per desenvolupar projectes de divulgació.

Però, amb l’arribada de la crisi i les retallades, el nostre projecte va quedar cancel·lat i va caure en l’oblit. Ara, ens proposem portar-lo avant, utilitzant, de nou, el còmic de Darwin com a primera entrega i bandera de la sèrie. En la nostra petita editorial creiem que el còmic és un excel·lent mitjà perquè els nens s’acostumen a llegir i també perquè aprenguen i assimilen de forma amena i entretinguda conceptes històrics i científics bàsics. Els còmics seran d’un format 24×17, amb entre 36 i 48 pàgines interiors a tot color i enquadernació en cartoné.

Els còmics seran realitzats en col·laboració per Jordi Bayarri (autor i editor de còmics, guanyador del premi a millor guionista nacional en EXPOCÓMIC, Saló Internacional del Còmic de Madrid, l’any 2004 i de l’I Premi de Novel·la Gràfica “Dibuixant entre cultures” de la Fundació Tres Cultures, en 2009) i Tayra Lanuza  (doctora en història de la ciència i investigadora postdoctoral del CSIC).

Actualment ens trobem buscant finançament, i per això ens hem decidit pel crowdfunding. Esperem trobar així a gent interessada en que projectes com el nostre tiren endavant. Podeu recolzar el projecte en:

http://www.lanzanos.com/proyectos/darwin-la-evolucion-de-la-teoria/

Per favor, dóna la major difusió possible a aquesta notícia

Jordi Bayarri

www.anillodesirio.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: