Projectes descartats i dimonis a la samarreta…

Per desgràcia (o per sort, mai es sap) no tots els projectes arriben a bon terme. Algunes coses es queden penjades per inviables, altres per falta de temps, discrepàncies artístiques, problemes editorials… altres, com el cas d’aquestes il·lustracions sobre festes popular valencianes que anaven a estampar-se sobre samarretes (i que vaig dissenyar, fa ja uns anys,  per una empresa que no mencionarem), simplement no arriben a quallar.

   

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: