Fantasmes divertits, melons gegants i altres digressions…

Una de les seccions (de les que m’encarregue habitualment) i que més em diverteix fer en la revista La Pelitrúmpeli és la de Subscripcions. En esta secció sempre s’inclou una xicoteta il·lustració, de cap tema en concret, que jo aprofite per donar ales a la meua imaginació… i, de pas, ser un poc políticament incorrecte (especialment si pensem que es tracta d’una revista infantil) . Tot i que en este bloc ja he penjat algunes (recordeu les balenes de terra? i els robots?), ací vos deixe tres més, titulades “La revenja del llangardaix”, “Els melons arriben en primavera” i “Com ens divertirem quan estarem morts”. Gràcies a estes coses m’estalvie moltes hores de psicòleg.

Etiquetes: , ,

Una resposta to “Fantasmes divertits, melons gegants i altres digressions…”

  1. Joseba Says:

    Molan mucho… ¡Eres un crack!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: