Coses que passaren en 2006 i… ah, sí, un treball per a Carena!

El senyor Xampinyó, Cactus, Clavell Viatger… estos eren els protagonistes del llibre Xulipaxuli!, de Juan Ramón Barat, que vaig il·lustrar per a Carena Editors en una època molt llunyana… era 2006, ho recordeu? S’estrenava High School Musical, la ministra d’afers exteriors sueca Laila Freivalds dimitia després d’un any de fortes crítiques a la seua gestió, Plutó deixà de ser un planeta i, potser el més important de tot, Xina declarà oficialment extingit el baiji (Lipotes vexillifer). Un any després, un pescador albirà un exemplar i el gravà. Les imatges van ser revisades per l’Institut de Hidrobiologia de la Acadèmia de Ciències xinesa i es va demostrar la seua autenticitat. Així, que, encara que lo de Plutó va ser una pena, en conjunt no va ser un mal any.

Ah, i no hi havien iPads, ni Twitter, ni Smartphones…

El senyor xampinyó i el seu col·lega, el senyor cactus, volen construir un pàrquing on es troba el parc més bonic de la ciutat… podrà el nostre heroi detindre’ls?

   

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: