1r. Dr. Sketchy València!

Ahir per la nit vaig tenir la sort de participar en la primera sessió de Dr. Sketchy a València, organitzada pel fantàstic dibuixant (i amic) Jordi Bayarri, amb l’ajuda de Álvaro Zarzuela (també amic, què vos penseu!), propietari de la tenda Gnomo (on es va celebrar l’esdeveniment). Per a aquells de vosaltres que no ho conegueu, dir-vos que Dr. Sketchy es una sessió de dibuix ràpid amb model (que, en aquesta ocasió, va ser la musa per excel·lència de la escena undergroud valenciana, Ana Elena Pena (que ahir estava especialment arrebatadora lluint tutú de seda roja i tatuatges)). Així, es comença amb una sèrie de posats ràpids per a, després, acabar amb un parell de posats de entre 10 i 20 minuts. Per tant, les dibuixantes (que eren majoria) i els dibuixants allà reunits havíem de treballar de pressa! Ací, alguns dels resultats (necessite més pràctica!):

   

Val a dir que la gent va quedar molt contenta i amb ganes de més… caldrà repetir-ho!

Una resposta to “1r. Dr. Sketchy València!”

  1. Guille Says:

    Me gustan el tercero y el ultimo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: