El Misteri d’Elx (I)

L’any passat vaig tindre la sort de dibuixar no sols un, sinó dos còmics per a l’Acadèmia de la Llengua. A més del còmic sobre Teodor Llorente, vaig poder idear (amb les inestimables suggerències de Verònica Cantó, secretaria de l’Acadèmia) i il·lustrar aquesta història sobre una parella de germans que descobreixen el Misteri més famós de la bonica ciutat d’Elx… El còmic no és una descripció pormenoritzada de tots els detalls de la festa, sinó que allò que ens interessava expressar era el amor i les sensacions del poble d’Elx pel seu Misteri, única al món i, recordem-ho, patrimoni de la humanitat. Ací vos deixe una mostra de algunes pàgines del còmic.

   

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: