Bocets i més coses…

Em comunica la direcció que estos nadals hem tingut rècord de subscripcions (i de vendes) a la revista La Pelitrúmpeli! Enhorabona a tothom! Ara que ja tenim el número quatre als quioscos i estem preparant el cinquè, m’agradaria deixar-vos (en primícia total) la primera imatge de Llàtzer, el protagonista de la sèrie Llàtzer i els Lemurians… sé que aquesta imatge no fa més que crear més interrogants… qui és el misteriós personatge que acompanya al nostre heroi? Ah, amigues i amics… correu a comprar el pròxim número de La Pelitrúmpeli!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: