Llàtzer i els Lemurians!

Com ja sabeu, en aquestos mateixos moments, es troba en impremta el número quatre (cinc, si contem el número zero) de la revista La Pelitrúmpeli, que porta grans novetats: a més de ser un especial sobre l’Homenot de Castalla, el gran Enric Valor, també inclou les primeres pàgines de la meua nova historia: Llàtzer i els Lemurians! Una civilització en perill, un desesperat missatge d’auxili, un heroi improbable, viatges en el temps… què més es pot demanar? I, com a avançament, ací teniu les primeres dues pàgines… que voleu saber com continua la història? Doncs ara sí que no hi ha excusa: Subscriviu-vos a La Pelitrúmpeli!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: