L’Homenot del Barret (III)

Ara sí! Ja podreu trobar en llibreries (i en la pàgina web de l’editorial), al mòdic preu de vuit euros, l’últim treball de Gemma Pasqual, editat per Edicions 96 i il·lustrat pel vostre mico favorit. El llibre és un emocionat homenatge, en forma de conte, a la figura d’Enric Valor. Què millor per acabar l’any Valor?

Enric, el caçador de paraules, contempla, a l’ombra d’un ginebre màgic, el pas de les estacions. Cada moment, cada trobada amb algun dels personatges de les seues rondalles, l’acosta, a poc a poc, a un destí manifest i fadat…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: