Teodor Llorente: El còmic

Aquest és el quart any consecutiu que tinc el plaer de guionitzar i dibuixar el còmic de L’Escriptor de l’Any per a l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. Enguany li ha arribat el torn a Teodor Llorente, capdavanter de la Renaixença valenciana i un dels escriptors més carismàtics i representatius de la nostra literatura contemporània.

Encara que el còmic es va acabar en maig, no ha vist la llum fins a aquest mes de novembre, coincidint amb la publicació del catàleg de la exposició (al MUVIM, del 23 de novembre del 2011 al 29 de gener del 2012), la unitat didàctica i l’auca (esplèndidament il·lustrada per Manel Gimeno) dedicada al mateix autor. A més a més, enguany, els amics de l’Acadèmia han inclòs un link de descàrrega gratuïta per a que pugueu baixar-vos el còmic en format pdf. Ací teniu el link i, més avall, unes pàgines del còmic.

http://www.avl.gva.es/va/publicacions/Col-lecci—Gr-fica-/S-rie–C-mics-/Teodor-Llorente

   

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: