Quatre portades de La Pelitrúmpeli!

Ara que estem treballant en el quint número de La Pelitrúmpeli, m’agradaria ensenyar-vos les quatre primeres portades de la revista (corresponents als números 0 a 3) per a que veieu el meravellós treball dels meus companys il·lustradors i el meu modest intent d’estar al seu nivell. Per ordre teniu la fantàstica portada del número 0 (obra d’Aitana Carrasco), la del número 1 (aquesta es meua), la del número dos (obra de la meravellosa Cristina de Cos-Estrada) i la del número 4 (executada per l’imprevisible geni del gran Stygryt). Espere que les gaudiu tant como jo.

   

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: