7 Monos en la Mostra

Entre els dies 15 i 23 d’octubre es celebra a València la Mostra de cinema. Enguany, entre moltes altres activitats, hi ha preparades una sèrie de conferències i exposicions dedicades al món del còmic. Una d’aquestes activitats serà la taula redona “¿Qué es de 7 Monos?”, que es celebrarà en la FNAC el divendres dia 22, a les 18:00 hores i que contarà amb la presència de Manuel Bartual, Víctor Santos, Manuel castaño, Juan Pedro Quilón, Joan Marín i jo mateix. Allà parlarem del que va suposar el col·lectiu 7 Monos i dels diversos camins professionals que hem pres des de llavors. Us esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: