Dibuixantdibuixos per al cantacançons…

Fa uns mesos, el bon amic i millor artista Dani Miquel (més conegut com el “Cantacançons”) em va demanar que il·lustrés una de les seves cançons i, finalment, he trobat una miqueta de temps per a complaure’l. Aquestos dibuixos, però, no apareixeran en cap llibre (de moment)… Dani els utilitzarà per a il·lustrar la seva cançó “La granja que Pere va construir…”, mentre la canta als xiquets. Cada personatge es podrà moure lliurement, mitjançant un enginyós mecanisme magnètic, sobre un fons (que representa la granja de la cançó). Sempre és un plaer poder col·laborar amb algú tan creatiu com el Dani. I ara, sense més, us deixe amb el protagonistes de la cançó…

Una resposta to “Dibuixantdibuixos per al cantacançons…”

  1. Eliseo Says:

    Todos chulísimos. Pero la vaca me mola un montón.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: