Lectura del Tirant Lo Blanc a la falla Na Jordana

Els amics de la falla Na Jordana organitzen anualment (aquesta serà la desena edició) una lectura col·lectiva del Tirant Lo Blanc i, complits com són, sempre conviden  a llegir unes línies de l’obra de Joanot Martorell a  il·lustres personatges de la cultura valenciana. Tot i això, per alguna estranya raó, aquest any han decidit convidar-me a mi també.

Afortunadament no estaré sol en aquesta àrdua missió, perquè el dimarts dia 5 d’octubre, en la seu de Na Jordana (carrer Salvador Giner, 9), a les 19:30 de la vesprada, acompanyaré als irreductibles dibuixants Sento Llobell i Santi Tena en l’acte, de tal forma que els tres il·lustradors valencians que hem adaptat al còmic la novel·la valenciana per excel·lència compartirem escenari i lectura.

Un esdeveniment planetari? Potser no. Divertit? No ho dubteu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: