Que tinguem sort! (Disseny del nou espectacle d’Albena Teatre)

És estrany, però, de vegades, les bones noticies costa més donar-les. O, potser siga perquè, en aquest cas, la noticia és un poc agredolça. Com tots sabreu ja, el 20 de desembre faltava el gran pintor i il·lustrador Enric Solbes. Enric portava 18 anys encarregant-se del disseny gràfic de les produccions teatrals de la companyia Albena Teatre (http://www.albenateatre.com) (si no us sona Besos, de segur coneixereu algunes de les seues produccions per a televisió, Autoindefinits, Socarrats, etc.). I quina no seria la meua sorpresa quan, a mitjans de febrer, Toni Benavent, fundador i productor de la companyia, em va telefonar per si estava interessat en col·laborar amb ells substituint a l’estimat Enric.

El fruit del treball d’aquestos mesos ha estat el disseny gràfic del nou espectacle d’Albena, Que tinguem sort, una magnífica obra teatral sobre la maduresa i la vida que ens passa per davant sense que, la majoria de vegades, tinguem la possibilitat de controlar-la.

Pel que fa a aquest primer disseny per a Albena (i espere que puguem treballar moltes vegades més junts), he tingut la sort de contar amb les indicacions i el esbossos que va deixar el mateix Enric Solbes, així com la col·laboració i l’entrega de tot el equip d’Albena (Toni, Carles, Virginia, Techus, Sara, Alfred, etc.) i el meravellós treball de la fotògrafa Alba Soler (http://www.albasoler.es).

Sense més, us deixe el cartell (versió en castellà) i el quadríptic de l’obra.

3 Respostes to “Que tinguem sort! (Disseny del nou espectacle d’Albena Teatre)”

 1. Merche Says:

  Albena se ha buscado un buen aliado.
  Recuerdo que vimos Besos en el Talia hace 8-9 años, estabas destinado a tener relación con la Compañía!
  Que tingues sort, Sr. Huguet

 2. Joana Says:

  M’agrada molt tant el cartell com el tríptic. Estàs d’enhorabona de formar part d’una companyia com aquesta!!!
  Molta sort!

  • huguet Says:

   Tota la gent d’Albena és espectacular. No és fàcil trobar uns professionals de tan alt nivell en el seu camp que siguen, alhora, tan accesibles, atents i amables com ho són ells. I, realment, em fa molt feliç poder formar part de la família Albena.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: