El còmic d’Enric Valor

Els últims mesos he estat treballant en un nou còmic sobre l’Escriptor de l’any per a l’Acadèmia de la Llengua. Com ja vaig comentar al post sobre l’auca que tambè els he dibuixat, aquest any, l’escriptor escollit és el celebèrrim rondallaire, novel·lista i gramàtic alacantí Enric Valor, amb la intenció que, xiquets i xiquetes, tinguen un primer contacte amb la vida i l’obra d’un dels nostres més importants lletraferits. El còmic vorà la llum el mes de setembre i serà enviat, de manera gratuïta, a totes les escoles d’educació infantil del País. Per obrir boca, ací us deixe les quatre primeres pàgines acabades a tinta.

   

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


A %d bloguers els agrada això: